Nieuwsbrief september 2018

September 2018

Beste vrienden,

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne en inspirerende zomer gehad. Het heeft mijzelf weer veel gebracht en ik geef de kleuren, de vormen en de nieuwe inzichten graag aan jullie door. Alles komt nu weer op gang en ik schilder en studeer natuurlijk zelf ook verder.

Ook ga ik verder met het Gratis schilderij van de maand.Voor de maand september bied ik jullie mijn "Landschap te H" aan, (2013, 70x100 acryl in lijst). Je kunt het winnen! Wie het mooiste verhaal hierover schrijft -of de best omschreven reden heeft- krijgt het van me cadeau! Jouw tekst komt dan op mijn website bij de verhalen van de vorige winnaars. Stuur je inzending voor 25-9-2018 naar brigitte.povel@chello.nl.

Op het Open atelier op maandagmiddag is nog een plaats vrij!
Maandagmiddag 10 september - 17 december 2018, 14:00-16:00 uur. Eens in de 2 weken kun je er vrij schilderen , je kiest je eigen materiaal, je eigen thema, je stelt je eigen vragen en je krijgt hulp waar je dat wilt. Voor beginners en gevorderden. Mijn atelier is niet zo groot dus werken we tot 40x50.
€ 192,-- (8 lessen inclusief materiaal, minimaal 4 personen) Schildercursussen

Kunstzinnige Therapie is natuurlijk gerichter: het is werken aan jezelf en je gezondheid met alles wat de kunst jou te bieden heeft. Je kunt spreken met kleur en vorm en dat is een verademing: het geeft je nieuwe inzichten. Het gaat niet om het maken van grote kunst en je hoeft ook geen ervaring te hebben. Probeer het eens! KunstzinnigeTherapieVerder geef ik een aantal nascholingscursussen voor collega’s:
Een tweedaagse nascholing voor kunstzinnig therapeuten
“Planeten – mensentypen – levensfasen” over het 7-ledig mensbeeld op 22 en 29 september 2018 in de Stichtse Vrije School in Zeist en een

Workshop “Planeten – dynamiek - levensloop” Zaterdag 17 november 2018 in Helicon in Zeist Deze workshop is een onderdeel van de Planetendag van het Instituut voor Biografiek, Schildercursussen

Zit er misschien iets voor jou bij? Je kunt me altijd bellen voor de mogelijkheden.
Ik wens jullie allemaal een mooie nazomer, hoop jullie weer te zien en groet jullie hartelijk!Brigitte

                             

Er loopt nog een expositie van mij in Villa Overbosch tot 15 december.
Afmelden voor de nieuwsbrief? Contact